Cerita sex gay melayu

Try budak ni trbaik jom kena kn dia rmai2 isap power chuby gk. Daniel Sye gay umur 17 nk cri yg area melka yg sudi bg sye isap btng dye add lh zaqxsw Abang selalu juger melayan web gay demi memenuhi selera abang yg semakin membara untuk menikmati hubungan dengan kaum sejenis. Namun setelah hampir 3 tahun terlibat dalam arus dunia Gay, abang masih belum menemui kepuasan sepenuhnya.

Semua pasangan yg ku temui hanya berminat untuk melakukan adengan biasa dalam hubungan. Sedangkan aku semakin ghairah untuk mencuba dan menikmati sesuatu yang lebih x-tream. Aku selalu bayangkan untuk mengadakan hubungan sejenis dengan seorang pasangan yang benar-benar nakal.

Malah ada masanya aku mengimpikan untuk menikmatinya bersama lebih dari 2 orang. Pengalaman ku sebelum ini hanya sekadar kulum mengulum Sebenarnya hati nurani ku ingin lebih dari itu. Aku menyatakan hasrat ku itu kepada seorang teman yg ku temui dalam ruangan Gay Chat. Rupanya dia juga sepertiku. Maka dari saat itu kami telah bertemu apa dihajati selama ini.

Perbincangan kami banyak dibincangkan di dalam email. Setiap hari kami mengutus email utk menceritakan impian masing-masing. Sememangnya kami 'satu kepala'. Aku amat berharap utk menemuinya dan melaksanakan apa yg dirancang selama ini.

Akhirnya blind date diatur untuk merealisasikan impian sex nakal kami itu. Hari dan masa yang dijanjikan tiba. Aku semakin berdebar membayangkan rupa sebenar teman ku yang ku gelar PiPi. Tepat waktunya Pipi pun tiba memperkenalkan dirinya.

Not bad looking Aku lega namun hati semakin kencang berdebar menantikan saat kami menikmati kenpuasan Sex Nakal kami. Aku terus sahaja menyewa sebuah hotel agar kami dapat melakukannya dalam keadaan amat selesa tanpa gangguan. Sebaik sahaja memasuki bilik hotel, Pipi terus menerkam ke arahku dan mengucup2 wajahku. Aku terus membalas kucupan hangat dan liar darinya. Puas kami beromen sambil tangan masing2 ligat membuka pakaian. Pipi terus menerkam batang konek yang sedari amat keras.

Dihisapnya sepuas hati sambil lidahnya menghirup2 air mazi yg melelh keluar. Pipi lantas mengumpul air maziku dalam mulutnya lalu meluahkan kedalam mulutku. Kami saling berkucupan Dapat aku rasakan kehangatan air maziku. Kemudian Pipi kembali mengulum batangku sambil tangannya bermain main di telorku. Kesedapannya tak terkira.

Tiba2 ku rasakan jari telunjuknya cuba menerokai lubang bontotku. Pipi terhenti Kami terus ke bilik air untuk upacara 'mencuci' Bontot.Seperti biasa aku akan keluar jogging di sekitar tasik berhampiran.

Namaku Joe, 28 tahun, kulit hitam manis, badan sedikit berisi. Perwatakan seperti. Aku tak tahu pasal apps grindr sampai la aku habis asasi.

Nak dijadikan cerita pada cuti penggal aku.

Lebih mudah dipanggil Jazim. Cerita ni memang yang real lucu dan agak memalukan ketika aku mula-mula mengenali dunia PLU. Masa tu aku. Hubunganku dan Abang Kamal telah terjalin lebih 10 tahun. Aku mengenali Abang Kamal ketika umurku 18 tahun. Aku mula tertarik dengan dunia PLU masa umur 13 tahun.

Masa aq main dengan dia umur 14 tahun. Isteri aku cikgu, tapi dia mengajar di Sabah dan aku kerja di KL. So, tak selalu lah aku jumpa. Setiap hari isnin, aku sebagai ketua pengawas kene pastikan perhimpunan pagi berjalan lancar. Satu hari ni, ada dua kerusi yang tak. Aku berasal dari Johor Bahru. Sedangkan Akmal dari. Tetapi kami terpisah ketika aku mula masuk ke sekolah berasrama dia Johor Bahru.

Dan merupakan hari yang pertama kitorang akan jumpa buat pertama kali secara depan-depan.

Cerita Seks Lucah Melayu

Ye, kitorang belum pernah berjumpa lagi. Bapa aku bekerja sebagai guru tapi mak aku tidak bekerja, suri rumah sepenuh masa.Cerita Seks Salmah.

Cerita Lucah: Salmah. Aku kerja sebagai setiausaha di sebuah syarikat swasta.

Results for : gay melayu

Kalau korang nak tau, semua pekerja perempuan di tempat aku kerja memang gilakan bos aku ni. Kali Pertama Buat Seks. Umur aku sekarang ni dah 26 tahun dan sudah bekerja disalah sebuah syarikat swasta yang terkenal diseluruh Malaysia. Macam remaja-remaja lain, aku pun ada gak pengalaman yang tak boleh aku lupakan masa aku remaja dulu. Kisah ni terjadi masa aku di tingkatan 5. Masa ni aku baru mula serius bercinta dengan pakwe aku ni. Umur aku 17, umur dia Masa ni dia study kat salah sebuah IPT, biasalah kan, pakwe aku ni pandai ayat, kalu setakat budak umur 17 macam aku ni mesti boleh makan punya…anyway, masa mula-mula kawan kami ayik dating dulu tapi lepas tu, dia dah mula berani pegang tangan, both of us rajin naik bas pergi dating jauh-jauh sikit sebab kalau dekat town sendiri nanti terserempak dengan sedara-mara.

Aku pun dah jadi macam ketagih benda-benda macam tu and sometimes aku yang minta. Satu hari ni, masa tu aku dah habis SPM, dia ajak aku pergi kat rumah bujan dia, aku pun masa tu tak berapa boleh pikir lagi pun terus tak menolak, sampai kat sana aku tengok rumah tu sunyi saja, housemate dia semua dah balik.

Dia ajak aku masuk, aku ngikut aja. Dia tutup pintu dan senyum kat aku…mula-mula dia lepak dulu. Dia pegang belakang tengkukku dan meneruskan ciuman ke leher dan belakang telinga, aku jadi makin hanyut, kemudian tangannya dimasukkan ke dalam t-shirt dan kali ini tangannya mula naik turun meraba bahgian belakangku, kemudian cakuk braku dibuka tangnnya mula berubah kehadapan dan meramas breastku, kemudian dia menolak aku unntuk bering di atas lantai dan menyelak bajuku hingga manampakkan breastku lalu terus dihisapnya nipple aku sehingga aku betul-betul hilang arah.

Seluruh badanku dicium dan dijilat dan bertubi-tubi dia menghisap nippleku, tangnnya pula sudah meraba masuk ke dalam jeans ku dia kemudian membuka butang jeansnya, aku mula menarik t-shirtnya keatas memberi isyarat supaya dia membuka bajunya, dia tidak membantah, semasa dia membuka butang seluarku, aku juga melakukan perkara yang sama ke atasnya.

cerita sex gay melayu

Dengan kerjasama kedua-dua belah pihak maka kami berdua tidak dilindungi seurat benang serentak. Dia turun kebawah dan mula mencium cipapku, dia mula finggering dengan dua jarinya, aku makin hanyut seperti terapung-apung diudara. Aku kemudian meminta di memsukkan 3 jari untuk aku merasa lebih puas. Dia menghulurkan senjatanya ke sasaran buat kali kedua, kali ini dia berjaya memasukkan separuh daripada senjatanya ke dalam lubang ku. Aku berjumpa dengan pakwe baru yang sekuliah denganku…orangnya baik dan beriman, aku belum melakukan apa-apa dengan pakweku yang baru ni, paling teruk, pegang tangan je, tu pun amat jarang sekali….

Dia kata semua manusia ada buat salah, benda tu dosa besar, tapi kalau bertaubat dan tekad takkan buat lagi secara haram insyallah Allah s. Sejak berkawan dengannya aku rasa aku lebih banyak mendekati diri dengan Islam dan aku rasa sepatutnya, sesiapa yang ketagih tentang s! Ingatlah, Allah s.

Cerita Sex Gay Terbaru

Zina adalah dosa besar… elakanlah dirimu dari terjebak kedalamnya. Bibirnya turun lagi ke dadaku bila selesai membuka baju ku.

Aku cuba menikmati permainan orang tua ini. Mereka berdua sudah lama bercinta, sejak dari sekolah menengah lagi.TIMAH, aku yakin kamu pasti suka dengannya, jangan kuatir ia sangat cantik kok yo. Entah kenapa dodi bisa separah ini, sepertinya dia salah pergaulan. Aku langsung menginjak gas dan mengajak dodi pergi meninggalkan tempat itu.

Ia mengatur duduknya sedikit agak repot karena sepatunya yang panjang agak bertekuk di bagian pahanya ditambah lagi dengan rok mini yang ketat. Namun dodi hanya tersenyum dan menjawab dengan biasa saja tanpa ada kesan tersinggung. Sampai di salon, dodi mengajakku masuk setelah ia membuka kuncinya.

cerita sex gay melayu

Aku duduk sementara dodi membuatkan minuman hangat, setelah dia kembali dengan dua gelas kopi aku mulai menceritakan segala masalah yang aku alami, bagaimana kisahku dengan rian dan om sebastian beserta masalah yang aku hadapi karena mereka.

Dodi mendengarkan dengan serius terkadang dia membekap mulutnya seolah tak percaya. Aku tau dodi pasti kaget mendengar ceritaku ini. Akhirnya aku selesai menceritakan semuanya, dodi agak termenung sebelum menjawab.

Aku meremas jemariku dengan gelisah, otakku saat ini ada dimana mana, aku masih memikirkan tante sukma yang saat ini bersama yuk tina dan emak ditempat bidan. Aku hanya mangut mangut, memang mudajh kalau memberikan saran, tapi kalau mengalami sendiri masalah tak akan segampang itu di selesaikan. Aku tak mau emak menunggu nunggu dengan kuatir. Dodi mengantarku hingga di depan pintu salonnya saja. Sampai di tempat bidan aku lihat emakku dan yuk tina sedang duduk di ruang tunggu sambil mengobrol.

Kasihan emak, pasti dia tak tidur semalaman ini, aku jadi kasihan padanya, aku hampiri emak dan yuk tina. Sementara emak hanya menunduk tak melihatku seolah sengaja menghindar. Aku hampiri emak lalu aku berlutut dikaki emak. Emak tak menjawab, ia hanya diam dalam duduknya seolah tak mendengar, aku lihat ia memejamkan matanya. Aku pegang kaki emak dan menyandarkan pipiku di lututnya. Emak masih diam namun aku merasakan kalau rambutku diusap perlahan.

Aku tengadah memandangi emak, ia menatapku ada air tergenang di matanya. Aku menangis di pangkuan emak. Diposting oleh cerita sex gay di Postingan Lama Beranda.

Langganan: Postingan Atom.Ini adalah kisah ngentot atau cerita dewasa seks dari negeri Jiran Malaysia. Mengisahkan petualangan seks seorang pria di warga Malaysia yang bersetubuh dengan wanita yang tak lain adalah isteri dari orang lain yang membuat nafsu birahinya tinggi. Selengkapnya, silahkan simak cerita lengkapnya dengan bahasa melayu berikut ini. Ini adalah kisah diri aku. Sebagaimana kebanyakan lelaki lain, aku mempunyai nafsu terhadap perempuan.

Yalah, lelaki mana yang tidak, kecuali yang gay sahaja. Tetapi nafsu aku ini bukannya pada anak dara sunti, tetapi pada perempuan yang telah berkahwin pada isteri orang lain. Nak tahu kenapa? Aku pun tak tahu. Mungkin sebab thrill untuk memikat perempuan yang telah berpunya. Kalau anak dara tu senang lekat sebab dia pun sedang mencari jugak.

Isteri orang ni lagi susah nak tackle, dan apabila dah dapat bukannya boleh bawak keluar sesuka hati di taman. Kena sorok-sorok dan senyap-senyap dari pengetahuan suaminya dan masyarakat yang lain. Aku mula mengenali nafsuku ini bila aku bertemu Zarina, isteri rakan karibku Kamal, semasa kami belajar di overseas. Zarina ni memang cantik orangnya.

Kulitnya yang sawo matang beserta dengan rupa paras gadis kampung Melayu menyebabkan aku geram padanya dan menambahkan keinginan untuk aku take up the challenge untuk memikatnya. Obsesi aku terhadap Zarina semakin membuak dari hari ke hari. Setiap malam, aku teringatkan wajahnya.

Aku sanggup mengumpul gambar-gambarnya yang aku ambil tanpa pengetahuannya dengan menggunakan kamera zoom aku, dan kemudian merenung gambarnya itu setiap malam sambil melancap batang zakar aku sehingga ke klimaksnya sambil berfantasi seolah-olah aku menyetubuhi Zarina. Tahun berganti tahun. Kami semua telah pulang ke Malaysia sibuk dengan karier masing-masing. Zarina dan Kamal telah mempunyai tiga orang anak, dan aku pula telah mempunyai seorang girlfriend bernama Linda.

Walaupun sibuk dengan tugas masing-masing, kami sentiasa membuat gathering setiap hujung minggu: semua rakan-rakan akan berkumpul di rumah masing-masing mengikut giliran dari minggu ke minggu. Setiap gathering, aku mendekati Zarina, mencium perfume yang dipakainya dan menghidu rambutnya tanpa disedari olehnya, suaminya mahupun rakan-rakan yang lain.

Kadangkala, aku akan mengambil gambar group kami kononnyatetapi sebenarnya aku zoom kamera hanya pada Zarina seorang. Hubunganku dengan Linda adalah intim hanyalah sebab aku berfantasi bahawa Linda itu adalah Zarina. Setiap kali aku meniduri Linda, aku memejamkan mataku dan menganggap yang aku sebenarnya sedang menjamah tubuh Zarina.

cerita sex gay melayu

Sehinggalah satu hari apabila Linda mengajak aku berkahwin, aku sedar bahawa selama ini aku telah menipunya-yang aku telah menggunakannya untuk memuaskan nafsu aku sendiri. Aku tidak boleh mengahwini Linda kerana aku tidak mencintainya-dan aku tidak boleh membiarkan dirinya ditipu lagi. Aku mengambil keputusan untuk break-off dengan Linda.

Dia mula-mula tidak dapat menerimanya dan menjadi emotional. Hampir dua bulan dia mengamok. What a mess. Tapi akhirnya, dia dapat menerima hakikat bahawa aku benar-benar tidak mencintainya.Tiba ii dia panggil aku Oi arif kau nak pergi mana… Aku pun … Read more.

Nama aku Hamizan. Umur aku sekarang 19 tahun. Sebenarnya, aku ni bukan lelaki sejati lagi dah. Aku dah jadi mak nyah sejak umur aku 13 tahun lagi. Sejak aku jadi macam ni, aku dipanggil Miza. Sebenarnya, bukan aku buat semua ni sendiri. Tapi ada … Read more. Ayah dan ibu aku kerja pada waktu malam jadi kebiasaan nya aku akan duduk di rumah atuk sebab atuk yang hantar aku pergi sekolah. Dekat rumah atuk ada atuk, nenek dgn pakcik aku yang bongsu.

Pakcik aku dah kahwin tapi isteri nya meninggal and … Read more. Melting tau. Okay-okay, aku sambung. Aku dapat masuk Asrama tapi rahsia tak boleh bagitau. Dekat situ memang banyak la abang-abang senior hensem-hensem sampai satu masa ni aku kenal sorang … Read more. Mana lah tau boleh dapat kenalan baru kan? Rupanya memang dapat. Ada sorang abang ni umur dalam awal an sapa aku. Aku pun kenal-kenal dan membawa ke ranjang. Tak silap aku, 3 kali aku kena fuck … Read more.

Baru jer berlaku bulan 5 atau bulan 6 tahun lepasaku tak berapa ingat. Aku ada seorang adik angkat. Namanya Aiman umur 16 tahun.Cerita yang bagus. Tumpang Iklan Ha Besar macam ni baru best. Power Extender. Cerita gay : Seks di IPT. Namaku Steven bukan nama sebenar.

Umurku baru mencecah 19 tahun pada bulan november yang lalu. Ak seorang yang berbadan agak kecil dan mempunyai raut wajah yang comel. Sudah semestinya aku berketurunan cina, tetapi, ketika di rumah keluargaku lebih selesa menggunakan bahasa inggeris. Sebab itu, aku tidak berapa fasih untuk bertutur dalam bahasa cina. Aku mula belajar bahasa melayu ketika di sekolah rendah dan ramai kawan-kawan ku daripada bangsa melayu sebab itu aku juga fasih berbahasa melayu. Keluargaku tinggal di Johor Bahru.

Selepas mendapat keputusan yang agak cemerlang di matrikulasi, aku mula berhijrah ke kota besar iaitu Kuala Lumpur untuk melanjutkan pelajaranku di sebuah IPT terkemuka di Malaysia.

Cerita dewasa "OM PRAS"

Pada semester pertama, aku ditempatkan di kolej kediaman. Guru — guru sekolah lamaku telah berpesan agar aktif melibatkan diri dalam apa jua aktiviti — aktiviti ketika di universiti kerana ia dapat membantu kita ketika mencari pekerjaan. Aku tidak ketinggalan. Aku telah mendaftar satu kelab yang aku rasa sesuai denganku.

Keesokan harinya, surat datang ke bilik penginapanku yang mengatakan aku dikehendaki hadir untuk temuduga untuk menjadi ahli kelab tersebut. Ketika hari temuduga, aku berasa agak gementar dan takut, maklumlah aku tiada pengalaman di temuduga. Giliranku tiba, lalu aku melangkah masuk ke bilik temuduga.

cerita sex gay melayu

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 2